Stichting Peerdsturen Lunteren "Lunters daagje Peerdsturen"       2e zaterdag van September!                                  "Oefen marathon"       2e zaterdag van april!                                  "Veluwe rit"       2e Pinksterdag!


Jubileum

25 jaar ervaring

  Na zo'n 25 jaar is het jaarlijkse "Lunters Daagje Peerdsturen" uitgegroeid tot een evenement dat niet meer is weg te denken uit het menwereldje in Midden Nederland.
  Een evenement waarin alle onderdelen en facetten aanwezig zijn zoals deze ook voorkomen in een reguliere wedstrijd.
  Elke menner die op een verantwoorde en paardvriendelijke wijze met zijn aanspanning omgaat is van harte welkom en kan deelnemen.
  Het enthousiasme van de deelnemers en de inzet van de loyale werkgroep staan garant voor de continuiteit van het specifieke karakter van "Het Lunters Daagje Peerdsturen" dat voorziet in een behoefte voor de (beginnende) liefhebbers van de samengestelde mensport.
  In ons jubileumjaar (2016) hebben we op de vrijdag voor het jaarlijkse "Lunters Daagje Peerdsturen" genoten van IJsbrand Chardon. Hij heeft met zijn vierspan een clinic verzorgd in de hindernissen en het vaardigheidsparcours. Het was een mooie, gezellige en bovenal leerzame dag.

Sponsoring

  Voor onze sponsormogelijkheden kunt u op onze sponsor pagina kijken.